Svjedočanstva korisnika

Niz godina bolujem od jakih glavobolja-migrena. Akupunktura mi je u značajnoj mjeri pomogla.
Mario.B.
Imala sam upalu n. trigeminusa sa izuzetno jakim bolovima u predjelu lica, nakon prvog tretmana bol se smanjila, a do završetka tretiranja akupunkturom, bolovi su potpuno nestali. Akupunktura mi je u velikoj mjeri pomogla I kod upale n. ishiadicusa (išijas). Bol se počela brzo smanjivati i za par tjedana potpuno je nestala.
Ana.Š.
Simptomi alergije (gušenje, svrbež očiju) potpuno su se povukli tretmanima akupunkture. Godinama imam alergije na pelud, grinje, trave..., uzimala sam lijekove, ali značajnijeg poboljšanja nije bilo. Jako sam zadovoljna sa tretmanima i rezultatima te bih svakako preporučila ovaj vid liječenja.
Vesna. M.
U 3 mjeseca smršavio sam 22 kilograma bez poteškoća, pridržavajući se redukcijskog jelovnika. Akupunktura mi je smanjila glad, osjećao sam se opušteno, bez nervoze, a cijelo vrijeme mršavljenja bio sam u dobroj formi te se sportski rekreirao.
Marko. V.
Upala n.trigeminus pojavila mi se naglo i razbuktala do nesnosnih bolova. Nakon prvog tretmana bol se smanjila, nakon nekoliko tretmana bolovi su značajno jenjavali, a do kraja terapije potpuno nestali.
Vesela. K.
Tretmani akupunkture u velikoj mjeri su mi pomogli kod bolnog ramena, a potom tretmanima lumbaga riješila sam se bolova u donjem dijelu kralježnice.
Rozeta. U.
Kroz 4 tretmana akupunkture prestao sam pušiti nakon 30 godina. Pušio sam kutiju i pol dnevno i ovo je moj najveći ulog u zdravlje.
Ivan P
U 2 mjeseca smršavjela sam 18 kilograma i u veliko mjeri unaprijedila zdravlje. Tretmani akupunkture pomogli su mi u smanjenju apetita, dobrom osjećaju kroz cijelo vrijeme tretmana, optimalnoj energiji zbog čega sam uvela svakodnevno pješaćenje te ubrzala sagorijevanje kalorija.
Client
Dubravka N
Unatrag desetak godina bolujem od migrena. Nakon nekoliko tjedana tretmana akupunkturom, bolovi su se značajno smanjili, a kod ponovljenih tretmana migrenu jedva da osjećam.
Client
Katarina N